Σχετικά με μας

Καλώς ήλθατε στον ηλεκτρονικό χώρο του ατελιέ Lina-Rene, και ανακαλύψτε τις ξεχωριστές δημιουργίες του. Στο lina-rene.gr επιθυμία μας είναι η πραγματοποίηση σχεδιασμού και υλοποίησης γυναικείων ενδυμάτων, με στόχο τη μοναδικότητα που αντιπροσωπεύει την κάθε γυναίκα.

Το ατελιέ ξεκίνησε το 2014, όταν η Λίνα Τάλιουτση μετά από εμπειρία πολλών ετών στο χώρο του ενδύματος, αποφάσισε να δημιουργήσει  το δικό της φυσικό κατάστημα επί της οδού Ολυμπιάδος 93, στη Νέα Πολιτεία Ευόσμου, Θεσσαλονίκη.

Αργότερα, η κόρη της Ειρήνη Παπαδοπούλου, έχοντας αγάπη για τον κόσμο της μόδας, αποφάσισε να αφήσει  πίσω το αντικείμενο των  σπουδών της, αυτό της Λογιστικής, και να ακολουθήσει τα βήματα της μητέρας της.

Ολοκλήρωσε επιτυχώς μια σειρά εντατικών μαθημάτων βασικού σχεδίου μόδας καθώς και κοπτική-πατρόν, από καταξιωμένους καθηγητές του χώρου. Έως και σήμερα η ραφή των πρωτότυπων ενδυμάτων γίνεται αποκλειστικά από την ίδια.

Όλα αυτά τα χρόνια και οι δύο, κατάφεραν να κερδίσουν την εμπιστοσύνη των πελατών τους, με την καλόγουστη και λεπτομερή σχεδίαση, την ποιότητα των υφασμάτων και κυρίως την αγάπη τους για αυτό το αντικείμενο. Το μότο που τους αντιπροσωπεύει είναι:

«Η κάθε γυναίκα είναι αναντικατάστατη γιατί πάντα είναι διαφορετική, άνετη, κομψή και απλά υπέροχη»!

Υπηρεσίες
Επιδιορθώσεις – ραφές γυναικείων ενδυμάτων
Πατρόν – σχέδιο
Πώληση χονδρική – λιανική